İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Behiye - Selim Pars Ortaokulu

Behiye - Selim Pars Ortaokulu

Cennet Mahallesi Fevzi Çakmak Cd. NO. 70 Küçükçekmece/İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz... Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ilköğretim, bilgisayar, ve okulöncesi sektöründe yeterli bilgiye sahip kalifiye öğrenciler yetiştirmek, topluma konusunda uzman, gelenek ve yasalara saygılı, kendine güven duyan ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler kazandırmak.
Misyon
Misyonumuz... Üretime katkısı artan bir toplum oluşturmak, Sektör okul işbirliği sağlamak, Hem kendine hem topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek, Ekip çalışmasını öğretmek ve benimsetmek, İletişim kurmayı öğretmek, Öğrenme becerisini geliştirip,problem çözme yeteneğini kazandırmak, Teknolojik gelişmeleri takip etmek, Araştırma ve inceleme becerisi kazandırmak, Toplumsal değerleri koruyan,yasalara uyma konusunda sorumluluk duyan vatandaşlar yetiştirmek, Çalıştığı ortamın başarısını arttırmada sorumluluk duyan,başkalarına saygılı,iletişimde ve ilişkisinde dürüst,içdisiplin ve otokontrole sahip kişiler yetiştirmek.
DOĞALGAZ-KALORİFER
Ulaşım
CENNET METROBÜS DURAĞINA 500 M. MESAFEDE TEPEÜSTÜ İTFAİYE BİNASI KARŞISINDA CENNET KÜLTÜR MERKEZİNE 100 M. MESAFEDE HALKALI-SİRKECİ BANLİYÖ KÜÇÜKÇEKMECE İSTASYONUNA 400 M MESAFEDE
MERKEZİ KONUMDADIR.